EERSTE PRIJS KLEIN SCULPTUUR / HEIST-OP-DEN-BERG 2013

Guy Timmerman nam deel aan de kunstwedstrijd ‘Klein Sculptuur’ van de cultuurraad Heist-op-den-Berg en Cultuurcentrum Zwaneberg. Zijn creatie ‘doorboord’ werd uit de reeks van 67 geselecteerde werken met de eerste prijs bekroond.

Er waren 411 inzendingen, waaruit 67 werken werden geselecteerd. Deze werken zullen tot 16 december worden tentoongesteld in de exporuimte van CC Zwaneberg – (Cultuurplein 1 te Heist-op-den-Berg). De proclamatie en de prijsuitreiking aan de laureaten vond plaats tijdens de vooropening van de tentoonstelling van de geselecteerde werken op vrijdag 22 november.

Guy over zijn kunstwerk dat de eerste prijs wegkaapte:
‘Het beeld dat gewonnen heeft draagt als titel “doorboord”. Het is ontstaan in mijn zoektocht naar nieuwe beelden. Het is echt al spelend tot leven gewekt, ik had fragmenten van lichamen met elkaar verweven en die daarna doorboord alsof het om kaas zou gaan. Het kwam net van onder mijn vingers vandaan, wat betekent dat ik er nog geen enkele foto van genomen heb.’
De tentoonstelling in CC Zwaneberg is toegankelijk voor het publiek van zaterdag 23 november tot en met maandag 16 december.

Openingsuren:
elke weekdag van 9 tot 17 uur
woensdag tot 20 uur
donderdag vanaf 13u
zaterdag van 10 tot 17 uur
zon- en feestdagen van 14 tot 17 uur.

In Melle kan u het werk van Guy Timmerman nog tot 5 januari 2014 bezichtigen in Transept – PC Caritas.

Eerste Prijs Klein Sculptuur / Heist-Op-Den-berg 2013